Varmesystemer

Effektive varmesystemer giver økonomisk og miljømæssig mening

Ved varmesystemer som ikke fungerer optimalt, vil det kræve en længere drifttid for at opvarme husstanden. Det kan mærkes på temperaturen specielt om formiddagen i vinter perioden, og når varmeregningen skal afregnes. Et ineffektivt varmesystem er nemlig dyrt i drift.

Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch kan tilbyde en grundig gennemgang af varmesystemer. Dermed kan dit nuværende varmesystem komme til at fungerer optimalt. Du finder ud af hvilke dele det af dit system, der kan betale sig at skifte helt ud. Der kan ofte være gode penge at spare ved at få et ældre system optimeret eller udskiftet.

Skal du have udskiftet dele eller hele dit varmesystem, kan vi levere delene og udføre opsætningen. Med Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch bliver alt installeret korrekt, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende regler. Vi er medlem af Dansk Smedemester Forening og deres garantiordning, så du har garanti for, at arbejdet på dit varmesystem altid er i orden.

Vi tilbyder også løbende service på professionelle varmesystemer og varmestyring, så du er sikker på, at systemet altid kører bedst muligt.

 

Kontakt os for tilbud på installation af nyt varmesystem.

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.

Buch Blikkenslager optimer og vedligeholder varmesystemer