Kobbertag

Et tag er en vigtig del af et byggeri både i arkitektonisk og i byggeteknisk henseende og med brug af materialet kobber bliver det helt unikt.

Vi er specialister i kobbertag og kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kobber tag kobbertag

Et kobbertag er et smukt tyndpladetag, som er falset sammen. Kobbertaget er et meget eksklusivt og dyrt tag. Kobber er tungere end zink, som også bruges til tag, men kobberet er meget let at arbejde med og det kan derfor formes og bukkes stort set som man vil.

Kobber som metal

Kobber er et halvædelt metal, og det har derfor stor modstandsevne overfor korrosion. Det vil efterhånden overtrækkes med et mørktfarvet lag (patina), som beskytter kobberet mod yderligere korrosionsangreb. Efter et antal år vil overtrækket blive smukt grønt patina - også kaldet ir - som man ofte ser på ældre bygninger. Dette afhænger dog meget af, hvor kobberet er placeret, altså klimaforholdene. Det har endvidere også stor betydning at den kobber, der bruges i dag er meget ren, nemlig ca. 99,9%.

Kobbertag - hele kobber tag løsninger eller kobber kviste

Kviste er en populær metode til at skaffe sig yderligere beboelsesrum under taget, og med en kobber kvist er man sikret en løsning, der holder mange år.

Vi kan både lave standardiserede tagløsninger og specialløsninger, og vi giver gerne et tilbud, hvis du allerede har en tegning eller en eksisterende kvist eller et tag, der skal renoveres.

 

Kontakt os og få et tilbud på pris
for kobbertag

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.