Zinktag, falset eller specialdesignet

Vi er specialister i at arbejde med zink, og kan derfor rådgive dig omkring dit valg af tag.

Zinktag parcelhus

Det er en stor beslutning at vælge et nyt tag, derfor er det vigtigt at træffe det rigtige valg.

Stående vinkelfalsEt zinktag er noget af det mest holdbare man kan få med en levetid på mellem 30 og 50 år.

Rent designmæssigt er det falsede zinktag noget af det mest tidsløse der findes, og som kan udføres allerede fra en taghældning på 3 grader og i op til 8 meters længder uden tværfals, men der er også andre spændende designs som stående vinkelfals, ruder og quickstep.

Når vi rådgiver omkring nyt zinktag eller reparation af zinktag, tager vi højde for både bygningens arkitektoniske udtryk og rent praktiske forhold, så du ender med en løsning, du også bliver tilfreds med over tid.

Vi laver naturligvis også de samme løsninger i kobber.

Alle de andre ting

Zink tagSammen med det nye tag, skal du også indtænke zink tagrender og nedløbsrør i zink, eventuel skorstensinddækning (de skal alle 3 linke til respektive sider), eventuel inddækning af kvist, udluftningshætter, vindskeder, stern, skotrender mv.

Det hjælper vi naturligvis også med.

Kontakt og for yderligere rådgivning i forbindelse med etablering af nyt zinktag.

Vi bukker naturligvis profiler i zink og kobber i henhold til ønskede profiler, også specialprofiler

 

Få et tilbud på et zinktag.

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.