Cirkulationspumpe

A-mærket cirkulationspumpe

Er din nuværende cirkulationspumpe af en ældre dato, så kan der være gode penge at spare ved at få den udskiftet til en nyere A-mærket model. Det er selvom den ikke er gået i stykker eller er så slidt, at den måske ikke holder en sæson mere.

Cirkulationspumpen er den pumpe, som pumper vandet rundt i dit varmeanlæg. Så sendes det videre til radiatorer eller til gulvvarme, så varmen fordeles i hele huset. Cirkulationspumpen sidder typisk ved dit oliefyr, gasfyr eller i forbindelse med din gulvvarme.

Cirkulationspumpe til vand
10-sekunders reglen går ud på følgende. Hvis du åbner for den varme hane, og der går mere end 10 sekunder før vandet bliver varmt, så anbefaler vi installation af en cirkulationspumpe til dit forbrugsvand, idet dit årlige vandspild ellers bliver unødigt højt.

 

Kontakt os for tilbud på installation af nye cirkulationspumpen.

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.

Ring eller send en email for mere information ved udskiftning af cirkulationspumpe