Kontakt os pr. mail, telefon eller brug formularen.

 

Kontakt os

Vores daglige åbningstider er:
mandag - fredag 07:30 - 16:00, lørdag, Søndag og helligedage lukket.

Du velkommen til at sende os en mail på blikbuch@mail.dk eller udfylde kontaktformularen. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Døgnvagt

Vand på gulvet eller utætte rør. Vi kører naturligvis døgnvagt, hvis du får et akut problem uden for vores normale åbningstider.

Ring 26 16 26 72

Navn:
E-mail:
Telefon:
Emne:

Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.