Vi monterer zink tagrender i hele hovedstadsområdet.

Tagrender i zink var engang noget af det dyreste efter kobber tagrender, men sådan er det ikke mere, og derfor er tagrender i zink efterhånden blevet et foretrukket valg når man laver en nybygning eller skal have nyt tag.

Levetiden er lang for zink tagrender og vedligeholdelsen er minimal

Det danske vejr er hårdt ved bygninger, og derfor kræves der noget af materialerne. Tagrender i zink har typisk en holdbarhed på 30 – 50 år, hvis de er monteret af en fagmand.

Zink danner en patina der effektivt beskytter det underliggende materiale, en egenskab der også anvendes til galvanisering af bl.a. stål.

Zink tagrender passer sig selv hvis de bliver rengjorte hvert halve år, forår og efterår.

Nye tagrender i zink og reparation af tagrender

Når vi rådgiver omkring nye tagrender eller reparation af tagrender i zink, tager vi højde for både bygningens arkitektoniske udtryk og rent praktiske forhold, således du ender med en løsning du også bliver tilfreds med over tid.

Tagrender i zink

Rheinzink er en legering af elektrolytisk-finzink med en renhedsgrad på 99,995% samt kobber og titan. Råstoffet bliver smeltet, støbt og opviklet på en spole i ensartet og fejlfri kvalitet i en kontinuerlig proces. Disse spoler indgår i den videre forarbejdning som universelt udgangsprodukt til fremstilling af tagrender i zink og tillægsprodukter.

Rheinzink fås valsblankt og forpatineret i blågrå eller skifergrå fremtoning.

Andre muligheder

Rheinzink ® Regnvandssamler med Gardena-stik anvendes til enkelt og effektivt at opfange regnvand, som så kan anvendes til fx havevanding. Ved at opsamle og udnytte regnvandet spares der på den værdifulde drikkevandsressource.

Tagrender zinkSeparatoren i Rheinzink ® Regnvandssamleren er konstrueret således, at den opsamler mindst 60% af den regnmængde, der strømmer gennem nedløbsrøret. Vandet ledes til stiktilslutningen med vandstop. Den resterende vandmængde videreledes – inklusive større urenheder som fx løvbestanddele.

Alle gængse ½"-haveslanger kan tilsluttes Rheinzink ® Regnvandssamler med Gardena-stik. Opsamlingsbeholderen behøver således ikke at stå lige op ad nedløbsrøret, men kan placeres op til 5 m længere væk.

 

Rheinzink ® Løvfanget løser et velkendt problem: Løv i tagrenderne, som nedsætter tagrendesystemets funktion og nedsætter dets levetid.

Rheinzink ® Løvfang er fremstillet i strækmetal, der enkelt og sikkert kan indlægges i halvrunde render. Løvfanget er ikke synligt nedefra.

Bladene bliver liggende på løvfanget, tørrer og blæses bort af vinden.

Bladsamler

 

Få et tilbud på tagrender i zink.

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.