Vand & Varme arbejde

Cirkulationspumpe

Er din nuværende cirkulationspumpen af en ældre dato så kan der være gode penge at spare ved at få udskiftet cirkulationspumpen til en nyere A-mærket model, også selv om den ikke er gået er i stykker eller er så slidt at den måske ikke holder en sæson mere
Læs mere

Vandrør

Installation af nye vandrør, enten i forbindelse med renovering eller nybyg.

Vi fortager installationer og reparation af alle typer af vandrør, f.eks. som følge af en forsikringsskade, eller fordi der er et lavt vandtryk. Kalk i eksisterende rør kan ofte medføre et lavt vandtryk hvis vandet er hårdt og rørene når en alder på omkring 10 – 15 år. Manglende vandtryk udbedres ved installation af nye vandrør.
Læs mere

 

 

 

 


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.