Blikkenslagerarbejdet

Zinktag

Det er en stor beslutning at vælge et nyt tag, derfor er det vigtigt at træffe det rigtige valg.
Læs mere

Tagrender i zink

Tagrender i zink var engang noget af det dyreste efter kobber tagrender, men sådan er det ikke mere, og derfor er tagrender i zink efterhånden blevet et foretrukket valg når man laver en nybygning eller skal have nyt tag.
Læs mere

Nedløbsrør i zink

Hos Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch kender vi til de problemstillinger der opstår med både tagrender og nedløgsrør, og rådgiver derfor også når vi kigger på din kommende løsning.
Læs mere

Skorstensinddækninger i zink

De 2 mest gængse løsninger for skorstenens møde med taget er pudsning med mørtel ned til taget eller skorstensinddækning i zink. Udover den rent visuelle forskel er der også en væsentlig forskel i holdbarheden, hvor pudsningen i mørtel typisk holder 10 år uden revner, holder Zinkinddækningen 30 år og op, og samtidig skal man være opmærksom på, at revner i mørtlen altid udløser en K3 i tilstandsrapporten.
Læs mere

 

Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.