Vandrør

Nye vandrør

Installation af nye vandrør, enten i forbindelse med renovering eller nybyg.

Vi fortager installationer og reparation af alle typer af vandrør, f.eks. som følge af en forsikringsskade, eller fordi der er et lavt vandtryk. Kalk i eksisterende rør kan ofte medføre et lavt vandtryk hvis vandet er hårdt og rørene når en alder på omkring 10 – 15 år. Manglende vandtryk udbedres ved installation af nye vandrør.

Vi rådgiver også omkring både rørtypen og rørføringen.

 

Vandrør – rørtyper

Der findes et utal af løsninger, derfor kan vi ikke anbefales noget specifikt, det er afhængigt af det miljø røret skal placeres i.

Vi udfører naturligvis en vandanalyse for bestemmelse af bedst mulige rørtype. Vandets indhold af chlorid, kalk osv. er afgørende for materialevalg.

I dag anvendes primært kobber, stål eller plast til vandrør.

 

Vandrør – rørføring

Rørføringen er vigtig af flere grunde, primært for at undgå skade og let vedligehold. Rør i hulmur, hule skillerum og lignende, skal føres uden samlinger. Hvis vi skal fræse rør ind i en mur gælder samme regel.

Vi rådgiver altid omkring rørføringen inden vi udfærdiger et tilbud. Der er som regel problemstillinger der fremkommer når vi er på stedet og kigger på de eksisterende installationer,, der jo ikke altid skal skiftes ud når der skal nye vandrør ind.

 

 

Kontakt os for tilbud på installation af nye vandrør.

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.

Henrik Buch din vej til gode vandrør.