Zinkinddækning

Zinkinddækning er for dig, der ønsker en solid kvalitetsløsning til huset, garagen, kvisten, taget eller en hvilken som helst anden facade.

En zinkinddækning er en billigere løsning end en inddækning af kobber. Herudover er zink et metal med en holdbarhed, der rækker langt over de næste mange årtier.

Vil du vide mere om kobber og vores arbejde med eksempelvis kobbertag - så læs mere her.

En langtidsholdbar løsning

Zinkinddækninger har faktisk en levetid på op mod 50 år afhængigt af omgivelser og miljø, og er således en god og solid langtidsinvestering. Visse andre metaller, eksempelvis stål, har ikke denne eftertragtede lange holdbarhed. Zink er et blødt metal, men står imod al slags vejr og beskytter dermed alt underliggende materiale.

En klassisk løsning

Zinkinddækning har altid været en populær løsning. Dette er delvist grundet prisniveauet, der kan beskrives som middel. Herudover signalerer en zinkinddækning sans for stil; det er ikke længe siden, at zink var et af de dyreste materialer at arbejde med, men er i dag et billigere materiale at montere end noget andet metal.

Læs mere om vores skorstensinddækning og zinkinddækning

Udtryk

Det specielle udtryk en zinkinddækning over tiden medfører skyldes bl.a. den rå patina, der som følge af eksponering i vind og vejr fremprovokeres på zinkoverfladen.

Zink er et særdeles reaktivt metal, der via oxidering udvikler den særprægede grålige patina, der i endnu højere grad gør metallet modstandsdygtigt overfor vejrets luner og al øvrig korrosion.

Buch VVS tilbyder zinkinddækning af både tag og facade. Vi udfører både standardiserede tagløsninger, men tilbyder ligeledes specialløsninger, skulle dette ønskes.

Overvejer du zink som dit foretrukne materiale?

Hos Buch VVS står vi klar med indsigtsfuld rådgivning omkring zinkinddækning.

zinkinddækning

 

Få et tilbud på skorstensinddækning i zink

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.

Få mere at vide om zinkinddækning.