Skorstensinddækning og zinkinddækning

Vi er specialister i skorstensinddækning og zinkinddækninger af kviste, murkroner, skotrender, sålbænke og lign, og kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

De 2 mest gængse løsninger for skorstenens møde med taget er pudsning med mørtel ned til taget eller skorstensinddækning i zink. Udover den rent visuelle forskel er der også en væsentlig forskel i holdbarheden, hvor pudsningen i mørtel typisk holder 10 år uden revner, holder Zinkinddækningen 30 år og op, og samtidig skal man være opmærksom på, at revner i mørtlen altid udløser en K3 i tilstandsrapporten.

Ny skorsten eller reparation af skorstensinddækning

Det er som regel en relativ simpel opgave at lave en zinkinddækning af en skorsten, og det er oftest overstået i løbet af et par dage, og derfor får du også en fast pris på opgaven. Kontakt os for et tilbud en skorstensinddækning i zink.

Zinkkvist - inddækning af kvist

Kviste er en populær metode til at skaffe sig yderligere beboelsesrum under taget, og med en zinkinddækning er man sikret en løsning der holder mange år.

Vi kan både inddække standardiserede løsning og specialløsninger, og vi giver gerne til tilbud hvis du allerede har en tegning eller en eksisterende kvist der skal rennoveres.

Vi kan også hjælpe med inspiration til en ny zinkkvist gennem RHEINZINK, hvor kviste udforme som rundbue-, segmentbue-, pulttags- eller trekantskviste har tilsvarende RHEINZINK-beklædninger, der skaber et æstetisk ydre med harmoniske overgange og interessante kontraster til andre byggematerialer.

 

 

Få et tilbud på skorstensinddækning i zink

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.