Nedløbsrør i zinkNedløbsrør zink fra rheinzink

Vi monterer zink nedløbsrør  og tagrender i hele hovedstadsområdet.

Tagrender og nedløbsrør i zink var engang noget af det dyreste efter kobber tagrender, men sådan er det ikke mere. Derfor er zink efterhånden blevet et foretrukket valg når man laver en nybygning eller skal have nyt tag.

Når man planlægger nyt tagafvandingssystem, er det ikke kun vigtigt at vælge et kvalitetsprodukt der holder mange år.

Nedløbsrør kan både være meget tydelige og kan gemmes i hjørner. Ved planlægningen skal bygningens æstetiske udtryk overvejes, ligesom der skal tages højde for de fysiske rammer, således et nedløbsrør f.eks. ikke placeres for tæt på gangsti der benyttes dagligt.

Hos Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch kender vi til de problemstillinger der opstår med både tagrender og nedløgsrør, og rådgiver derfor også når vi kigger på din kommende løsning.

Vi udfører også reparation af nedløbsrør i zink, enten så de matcher andre nedløbsrør, eller giver dem et nyt look.

Ved reparation af nedløbsrør er det også en god ide at overveje etablering af et løvfang.

Når vi opsætter nedløbsrør i zink har de typisk en holdbarhed på 30 – 50 år, derfor er nedløbsrør i zink et sikkert valg.
Rheinzink nedløbsrør i zink

Rheinzink er en legering af elektrolytisk-finzink med en renhedsgrad på 99,995% samt kobber og titan. Råstoffet bliver smeltet, støbt og opviklet på en spole i ensartet og fejlfri kvalitet i en kontinuerlig proces. Disse spoler indgår i den videre forarbejdning som universelt udgangsprodukt til fremstilling af tagrender og nedløbsrør i zink

Rheinzink fås valsblankt og forpatineret i blågrå eller skifergrå fremtoning.

 

Få et tilbud på nedløbsrør i zink

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.