Kobber kviste, nedløbsrør & tagrender

Kobber inddækning af kviste, nedløbsrør og tagrender er en løsning,
hvor eksklusivt udtryk og høj kvalitet går hånd i hånd

Vi er specialister i kobbertag og kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kobber tag kobbertag

Fordelene ved at arbejde med kobber viser sig bl.a. i fleksibiliteten i selve metallet, hvilket gør det let at forme og bukke i modsætning til eksempelvis zink. Man er derfor ikke underlagt alt for snævre rammer rent materiale- og udtryksmæssigt.

Andet end tagløsninger

Derfor tilbyder Buch Blikkenslager kobber inddækning af tage samt øvrige facader og nedløbsrør og tagrender. Vi udfører traditionelle tagløsninger, ligesom vi tilbyder specialløsninger skulle det ønskes.
I denne forbindelse kan vi eksempelvis tilbyde at lave kobber inddækning af kviste, ligesom kobber tagrender og tilhørende kobber nedløbsrør. Har du andre idéer og evt. egne tegninger, tager vi gerne udgangspunkt i disse.

Kobberets egenskaber

Kobber er et meget fint metal, idet det, i det periodiske system, har et naboskab med guld og sølv og derved kan betegnes som et halvædelt metal.
Der er mange grunde til at kobber er dyrere end andre metaller, ligesom kobber har evnen til at skabe det smukke og eftertragtede patina, som ofte ses på ældre bygninger, hvilket i øvrigt gør metallet særdeles modstandsdygtigt overfor korrosion.

Man kan skabe et markant flottere helhedsindtryk af et hus med en kobber inddækning i stor såvel som i lille skala.
Skulle du have spørgsmål omkring kobber inddækning samt kobber tagrender og nedløbsrør, står Buch Blikkenslager parat med vejledning og evt. klarlægning af dine muligheder. Skulle du herudover ønske at gå videre med forslaget, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os og få et tilbud på pris
for kobbertag

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.