Kobber inddækning

Med kobber inddækning af taget, kvisten eller øvrige facader opnår du en inddækning med et unikt udtryk, hvor overlegen kvalitet og modstandsdygtighed er i højsædet

Vi er specialister i kobbertag og kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kobber tag kobbertag

Kobber er et meget eksklusivt halvædelmetal der, i sin sammensætning, har visse fordele i modsætning til andre metaller, eksempelvis zink, hvilket betyder at prisen naturligvis også er derefter.

Overvejer man for alvor en kobber inddækning af tag, kvist eller andet, evt. med tilhørende tagrender samt nedløbsrør i kobber, er man ligeledes i færd med at tage en beslutning om at forøge selve værdien ligesom signalværdien af den pågældende bygning, idet kobber i henseender som udtryk og kvalitet er øvrige metaller overlegent.

Fordelene er mange;

  • kobber er et eksklusivt halvædelmetal og har udtryk og egenskaber derefter
  • kobber er let at arbejde med, idet det er et blødt metal, hvilket tillader flere specialløsninger indenfor bredere rammer rent formgivningsmæssigt.
  • halvædelmetallet er modstandsdygtigt overfor korrosion grundet dannelsen af patina
  • patina er en meget smuk og eftertragtet effekt, der ligeledes ses på ældre huse og bygninger

Buch Blikkenslager tilbyder;

  • dialog og rådgivning i forbindelse med kobber inddækning
  • udarbejdelse af tegninger samt udarbejdelse af tilbud udfra eksisterende tegninger
  • hele kobbertag-løsninger
  • renoveringsarbejde

Skal kvisten gøres beboelsesvenlig kan vi ligeledes anbefale at få lavet en kobber inddækning af kvisten, da halvædelmetallet som følge af sine egenskaber kan bevare det fine udtryk samt modstandsdygtigheden i mange, mange år.

Har du spørgsmål eller forespørgsler omkring kobber inddækning, kan Buch Blikkenslager klarlægge mulighederne for dig samt give dig et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os og få et tilbud på pris
for kobbertag

Ring 26 16 26 72

Mail: blikbuch@mail.dk

Eller kontakt os ved at udfylde vores kontakt form


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.