Om Buch Blikkenslager

Henrik Buch er udlært Blikkenslager og har mere end 25 års erfaring.

Henrik er Mester og har været selvstændig siden 2006. Idag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Kvalitet og tillid er de vigtigste nøgleord for os, det er afgørende for de virksomheder vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, at der kontinuerligt føres tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. uanset om der er tale om vedligehold eller en pludseligt opstået skade.

Skal vi lave udskiftninger mens virksomheden holder ferielukket - er de altid sikre på, at de kan starte op til aftalt tid.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme.

Vi er medlem af Dansk Smedemester Forening og deres garantiordning gælder derfor også for samtlige af vores kunder.

 

 


Læs mere om Blikkenslager Henrik Buch

Henrik Buch har 25 års erfaring og været selvstændig mester siden 2006. I dag råder Blikkenslagerfirmaet Henrik Buch over 3 servicebiler med montører.

Det er vigtigt for de virksomheder, vi betjener, at deres produktion ikke går i stå, så vi fører kontinuerligt tilsyn med pumper, rørføringer, varmesystemer mv. Skulle der opstå skader, så reparerer eller udskifter vi hurtigt de defekte dele, så produktionen kører flydende.

Vi betjener naturligvis også private med den samme professionalisme og kvalitet.

Vi har specialiseret os i flere typer tag med materialer som kobber, zink og skiffer. Disse typer tag er de mest holdbare materialer, så med den rigtige opsætning og håndtering holder sådanne tag over 100 år.

Blikkenslager Buch udfører blandt andet vand- og varmearbejde i Herlev, Ballerup, Glostrup, Lyngby, Holte, Frederiksberg og København.

Læs mere om nedløbsrør i zink, skorstensinddækning, tagrender i zink, zinktag, cirkulationspumpe, vandrør, kobberinddækning, kobbertag, kobbernedløbsrør, kobber tagrender, kobberkviste, zinkinddækning, varmesystemer, zinktagrender eller udskiftning af nedløbsrør. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder og pris.